Файл:Оперативна інформація станом на 18.00 26.03.2022 щодо російського вторгнення 03.jpg

Исходный файл(2048 × 1149 пкс, размер файла: 695 Кб, MIME-тип: image/jpeg)

Краткое описание

Описание
Українська: Триває тридцять перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Російські окупанти продовжують ведення війни проти України.

Приховуючи реальні втрати особового складу та техніки, військове керівництво окупаційних військ намагається переконати власне населення у плановому досягненні всіх цілей, поставлених збройним силам російської федерації.

У зв’язку з нагальною необхідністю поповнення втрат окупанти проводять заходи прихованої мобілізації та зняття техніки з довготривалого зберігання. Так, з метою доукомплектування окремих підрозділів 4-ї танкової дивізії зі складу 1-ї танкової армії, з тривалого зберігання було знято танки Т-72. За наявною інформацією, техніка перебуває у вкрай незадовільному технічному стані та розукомплектована.

Російські загарбники продовжують активно використовувати транспортну мережу республіки білорусь. Відзначається зростання кількості повітряних перевезень військових вантажів з території російської федерації. Здебільшого, для перекидання ракет різних типів та боєприпасів, ворог використовує транспортні літаки Ан-124. Такий спосіб доставки обумовлений блокуванням залізничних шляхів на окремих напрямках.

Населення республіки білорусь не підтримує залучення власних збройних сил до війни, розв’язаної російською федерацією проти України. Водночас надання воєнної підтримки російській агресії та питання направлення білоруських підрозділів до України лобіює група високопосадовців та генералів зі складу Ради безпеки республіки білорусь.

У населених пунктах Херсонської області фіксується посилення терору місцевого населення з боку окупантів. Здійснюють обшуки в будинках з метою виявлення учасників АТО/ООС, військовослужбовців, волонтерів та членів їхніх сімей. Мають місце численні факти викрадення жінок та катування місцевих жителів.

В окремих населених пунктах Чернігівської області окупанти здійснюють примусове розповсюдження так званої «гуманітарної допомоги» серед місцевого населення з метою створення пропагандистських репортажів російськими ЗМІ.

На тимчасово зайнятих територіях противник продовжує нарощувати систему блокпостів з метою перешкоджання переміщення місцевого населення.

Диверсійно-розвідувальні групи противника, що знаходяться на території Київської області не полишають спроб проникнення до столиці. Диверсанти переодягаються у цивільний одяг та використовують викрадені у цивільного населення автомобілі.

Ворог продовжує зазнавати втрат на всіх напрямках. Сили оборони методично нищать російських загарбників.
Дата 26 Березня 2022, 20:48
Источник https://armyinform.com.ua/2022/03/26/operatyvna-informacziya-stanom-na-18-00-26-03-2022-shhodo-rosijskogo-vtorgnennya/
Автор armyinform.com.ua
Другие версии

Лицензирование

w:ru:Creative Commons
атрибуция
Этот файл доступен по лицензии Creative Commons Attribution 4.0 International
Вы можете свободно:
  • делиться произведением – копировать, распространять и передавать данное произведение
  • создавать производные – переделывать данное произведение
При соблюдении следующих условий:
  • атрибуция – Вы должны указать авторство, предоставить ссылку на лицензию и указать, внёс ли автор какие-либо изменения. Это можно сделать любым разумным способом, но не создавая впечатление, что лицензиат поддерживает вас или использование вами данного произведения.

Краткие подписи

Добавьте однострочное описание того, что собой представляет этот файл

Элементы, изображённые на этом файле

изображённый объект

image/jpeg

История файла

Нажмите на дату/время, чтобы посмотреть файл, который был загружен в тот момент.

Дата/времяМиниатюраРазмерыУчастникПримечание
текущий19:34, 26 марта 2022Миниатюра для версии от 19:34, 26 марта 20222048 × 1149 (695 Кб)PBKIHXsize
19:32, 26 марта 2022Миниатюра для версии от 19:32, 26 марта 20221200 × 673 (146 Кб)PBKIHXUploaded a work by armyinform.com.ua from https://armyinform.com.ua/2022/03/26/operatyvna-informacziya-stanom-na-18-00-26-03-2022-shhodo-rosijskogo-vtorgnennya/ with UploadWizard

Следующая страница использует этот файл:

Глобальное использование файла

Данный файл используется в следующих вики: