Файл:У Києві на Хрещатику пройшов військовий парад з нагоди 27-ї річниці Незалежності України (43414556415).jpg

Исходный файл(3264 × 2176 пкс, размер файла: 3,15 Мб, MIME-тип: image/jpeg)

Краткое описание

Описание

24 серпня, на головній вулиці столиці Хрещатику, з нагоди святкування 27-ї річниці Незалежності України пройшов військовий парад.

В урочистих заходах взяли участь Президент України — Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко, представники Уряду, Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак, іноземні гості, кияни та гості столиці.

Під час урочистостей з нагоди 27-ї річниці Незалежності України було присвоєно почесні найменування та вручено бойові прапори. Глава держави, Міністр оборони України та начальник Генерального штабу вручили нові бойові прапори командирам військових частин і з’єднань, які проявили мужність і героїзм та відзначились в ході бойових дій на сході України.

Президент Петро Порошенко присвоїв звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» лейтенанту Олегу Довгому посмертно та лейтенанту Володимиру Сосніну. Почесне звання військові отримали за особисту мужність, героїзм і самопожертву, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Орден Олега Довгого з рук Глави держави отримали батьки лейтенанта — Валентина Петрівна та Іван Іванович.

З нагоди святкування 27-ї річниці Незалежності України Хрещатиком у парадних одностроях пройшли 24 парадні розрахунки: 4,5 тисячі військовослужбовців — представників Збройних Сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, співробітників Національної поліції України, Служби безпеки України, Державної служби з Надзвичайних ситуацій, офіцери Національного університету оборони України, курсанти вищих військових навчальних закладів, ліцеїсти, представники інших військових формувань, що виконують завдання з охорони та оборони України. Також карбуючи крок Хрещатиком крокували і учасники бойових дій — ветерани Антитерористичної операції.

Сьогодні столицею України також крокували парадні розрахунки іноземних підрозділів з країн Альянсу і партнерів України: Великої Британії, США, Канади, Литви, Естонії, Польщі, Румунії, Молдови та прапороносні групи з Грузії, Латвії, Данії, Польщі та прапороносна група багатонаціональної бригади «ЛИТПОЛУКРБРИГ».

Під час урочистих заходів Хрещатиком проїхала військова техніка у складі механізованої колони. Це 250 одиниць нової військової техніки, яка прийнята на озброєння, проходить державні випробування, а також були представлені перспективні зразки.

Завершились урочистості прольотом авіації над головною вулицею столиці — вертольотів і літаків Сухопутних військ, Повітряних Сил та Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Фото: Віталій Солоний
Дата
Источник У Києві на Хрещатику пройшов військовий парад з нагоди 27-ї річниці Незалежності України
Автор Ministry of Defense of Ukraine

Лицензирование

w:ru:Creative Commons
атрибуция распространение на тех же условиях
Этот файл доступен по лицензии Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic
Вы можете свободно:
  • делиться произведением – копировать, распространять и передавать данное произведение
  • создавать производные – переделывать данное произведение
При соблюдении следующих условий:
  • атрибуция – Вы должны указать авторство, предоставить ссылку на лицензию и указать, внёс ли автор какие-либо изменения. Это можно сделать любым разумным способом, но не создавая впечатление, что лицензиат поддерживает вас или использование вами данного произведения.
  • распространение на тех же условиях – Если вы изменяете, преобразуете или создаёте иное произведение на основе данного, то обязаны использовать лицензию исходного произведения или лицензию, совместимую с исходной.
Это изображение изначально опубликовано на Flickr участником проекта Ministry of Defense of Ukraine по ссылке https://flickr.com/photos/140624011@N02/43414556415. Оно было досмотрено 29 августа 2018 роботом FlickreviewR 2, который подтвердил, что изображение лицензировано в соответствии с условиями cc-by-sa-2.0.

29 августа 2018

Краткие подписи

Добавьте однострочное описание того, что собой представляет этот файл

Элементы, изображённые на этом файле

изображённый объект

У этого свойства есть некоторое значение без элемента в

0,0015625 секунда

История файла

Нажмите на дату/время, чтобы посмотреть файл, который был загружен в тот момент.

Дата/времяМиниатюраРазмерыУчастникПримечание
текущий14:03, 29 августа 2018Миниатюра для версии от 14:03, 29 августа 20183264 × 2176 (3,15 Мб)TmTransferred from Flickr via #flickr2commons

Следующие 2 страницы используют этот файл:

Глобальное использование файла

Данный файл используется в следующих вики:

Метаданные